Juliet Postma Vastgoedfinancieringen

Wie is 
Juliet Postma

Mijn eerste ervaring in het vastgoed begon in januari 2006 toen ik in dienst trad bij Bouwfonds Property Finance wat later gefuseerd is met SNS Property Finance. In die tijd heb ik mijn makelaarsdiploma behaald. Na 5 jaar daar werkzaam te zijn geweest op de afdelingen Beheer en Sales heb ik in 2011 de overstap gemaakt naar RNHB (destijds onderdeel van FGH Bank/Rabo vastgoedgroep). Bij RNHB ben ik als accountmanager gestart en heb ik alle kansen en mogelijkheden gehad om mijzelf te ontwikkelen. Hier heb ik onder andere mijn HBO Management, Economie en Recht behaald alsmede mijn WFT modules Basis, Vermogen en Hypothecair. Uiteindelijk heb ik binnen RNHB diverse functies bekleed als (senior) accountmanager, accountmanager Bijzonder Beheer en Teamleider binnendienst.

Na meer dan 13 jaar werkzaam te zijn geweest bij verschillende vastgoedbanken en in diverse commerciële functies ben ik 11 maanden mede-eigenaar geweest van Veni Zwolle. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk netwerk is en wat het je brengt als je klanten goed van dienst bent en je afspraken na komt.

Nadat ik mede eigenaar was kwam ik er al snel achter dat ik geheel en zelfstandig alleen een bedrijf wilde voortzetten. Wilde mijn eigen doelen nastreven, mijn eigen visie en strategie volgen en het op zijn Juliëts doen en dat doe ik nu onder Juliët Postma vastgoedfinancieringen.

Vastgoedbemiddelaar Harderwijk

Alles snel & makkelijk geregeld 

Door mijn netwerk bent u vaak goedkoper en sneller uit dan wanneer u het zelf regelt. Daarbij geniet u ook nog eens van alle voordelen en wordt u volledig ontzorgd.

Mijn werkwijze

Wat ik doe en hoe ik te werk ga, ziet u in deze korte video.

Video afspelen

Waarom kiezen voor
Juliet Postma vastgoedfinancieringen

Ik sta voor persoonlijkheid, kwaliteit en daarmee een tevreden klant. Ik heb een hoog aantal terugkerende klanten die bij een nieuwe financieringsaanvraag bij mij terugkomen. Daarnaast word ik door veel nieuwe klanten via-via aanbevolen door bestaande klanten. Dit is voor mij een groot compliment en erg waardevol en laat zien dat ik mijn vak versta en zorg voor tevreden klanten en voor u op zoek ga naar de financiering die het beste bij u past.

Toegevoegde waarde

Ik spreek uw taal en de taal van banken en financiers. En zo komt u sneller tot een financiering met de beste voorwaarden.

15+ jaar ervaring

Ik bied hulp bij vastgoedfinancieringen en weet na 15 jaar ervaring waar een goede financiering aan moet voldoen.

Groot netwerk

In de afgelopen 15 jaar heb ik een groot netwerk opgebouwd bij klanten, financiers en banken.

Afspraak = afspraak

Ik houd u op de hoogte van de status van uw aanvraag.

Flexibel & goed bereikbaar

Ik sta altijd voor u klaar. Ook in het weekend of ’s avonds mag u mij bellen.

Aantrekkelijke voorwaarden

Vaak is een financiering via mij voordeliger dan rechtstreeks. 

Adres

Walstein 29 | 3848 AN Harderwijk

Openingstijden

Ma / tm vrij 09:00 – 18:00 
’s Avonds en in het weekend ook flexibel