Juliet Postma Vastgoedfinancieringen

Financiering voor uw commercieel vastgoed

Heeft u een financiering voor uw commercieel vastgoed nodig? Omdat er veel bij een vastgoedfinanciering komt kijken, heeft u een onafhankelijke en ervaren vastgoedbemiddelaar nodig. Onder commercieel vastgoed wordt de aankoop van bedrijfspanden, woningen en appartementen, kantoorpanden en winkels verstaan. U kunt bij mij terecht voor verschillende soorten financieringen. Of u één pand of meerdere panden aankoopt of een bestaande vastgoedportefeuille wenst te herfinancieren.

Om de financiering voor uw commercieel vastgoed volledig te ontzorgen, bemiddel ik in vastgoedfinancieringen voor professionele beleggers. Op basis van uw persoonlijke situatie en wensen ontvangt u een deskundig advies. Van te voren stem ik de financiering met u af en wordt u continu op de hoogte gebracht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Of het nu gaat om grote of kleine (her)financieringsvraagstukken, bij Juliet Postma vastgoedfinancieringen bent u aan het juiste adres. Door mijn jarenlange ervaring met banken/financiers maak ik een snelle inschatting naar de haalbaarheid van uw financieringsaanvraag. Dit geldt tevens voor het verhogen, verlengen of op een andere manier wijzigen van uw financiering.

Heeft u een vastgoedfinanciering nodig? Juliet Postma vastgoedfinancieringen regelt uw financiering van A tot Z. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Buy to let hypotheek

Vaak voordeliger en altijd sneller dan rechtstreeks!

Juliet Postma vastgoedfinancieringen werkt samen met de volgende geldverstrekkers:

In 4 stappen uw commercieel vastgoed gefinancierd!

Kennismaking

gratis & geheel vrijblijvend

 • We bespreken samen uw plannen. 
 • We bekijken de gewenste financiering voor uw commercieel vastgoed. 
 • We bespreken de mogelijkheden en benodigdheden. 

Uitvoering

ik ga aan de slag

 • Na akkoord ga ik aan de slag. 
 • Ik neem u mee in het financieringstraject (indien gewenst). 
 • We kiezen samen voor de meest gunstige financier (onafhankelijk) voor uw vastgoed.

Uitwerking

van A tot Z geregeld

 • Ik werk de financiering volledig voor u uit. 
 • Ik dien de uitwerking daarna in bij de financier. 
 • Ik houd u tussendoor op de hoogte van de status van uw aanvraag. 

Afsluiting

uw doel is bereikt!

 • Nadat het rond is, stuur ik de juiste stukken naar de notaris. 
 • Uw doel is vervolgens bereikt en u ontvangt uw beleggingsfinanciering. 
 • Na het passeren van de financiering blijf ik voor u klaarstaan.  

Extra informatie

 • De afsluitkosten zijn via mij vaak gunstiger dan rechtstreeks.

 • U wordt door mij volledig ontzorgd.

 • Ik stuur uw aanvraag binnen 1 dag naar de financier. 

 • Een vast en zeer flexibel contactpersoon. 
 • De afsluitkosten zijn via mij vaak gunstiger dan rechtstreeks.
 • U wordt door mij volledig ontzorgd.
 • Ik stuur uw aanvraag binnen 1 dag naar de financier. 
 • Een vast en zeer flexibel contactpersoon. 

Kom met mij in contact.

  Juliet Postma vastgoedfinancieringen

  E: juliet@jpvastgoedfinancieringen.nl
  T: 06 52 85 70 83

  Walstein 29
  3848 AN Harderwijk 

  KVK: 74974912