Juliet Postma Vastgoedfinancieringen

Veelgestelde vragen

Ik heb een interessant pand op het oog, is dit financierbaar?

U maakt mij nieuwsgierig! U kunt mij altijd bellen op 06-52857083 of mailen op juliet@jpvastgoedfinancieringen.nl, ook kunt u het contactformulier op mijn website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op zodat wij kunnen sparren over de haalbaarheid.

Voeg je koptekst hier toe

Welke klanten zijn de doelgroep?

Ik bedien zowel de startende als de professionele belegger. Dit is iedereen die financiert in privé vanuit box III of vanuit een B.V., N.V., C.V., vereniging, vof of stichting.

Voeg je koptekst hier toe

Welke stukken zijn benodigd bij het aanvragen van een lening?

Afhankelijk van de financieringsaanvraag zijn diverse stukken benodigd. De meest gangbare stukken die elke partij opvraagt zijn in ieder geval uw legitimatiebewijs, IB-aangifte, jaarrekening, koopakte of eigendomsbewijs, getekend huurcontract of verwachte huuropbrengst, bewijs eigen middelen, toelichting op de herkomst eigen middelen, bankafschrift met het rekeningnummer, notarisgegevens, taxatierapport en een complete huurlijst van het vastgoed dat u in bezit heeft. Daarnaast kan het zijn dat er overige stukken gevraagd worden aangezien dat dit per financier verschilt, de overige stukken zal ik dan bij u opvragen.

Voeg je koptekst hier toe

Waarom zou ik de aanvraag via u als intermediair indienen en niet rechtstreeks?

Ik werk inmiddels >15 jaar in het vastgoed en heb zelf jarenlang als accountmanager bij diverse vastgoedbanken gewerkt en honderden financieringen van A-Z uitgewerkt waardoor ik veel ervaring heb en weet hoe banken en financiers denken. Daarnaast betaalt u bij mij als professionele belegger niks meer, maar ontzorg ik u wel volledig en regel ik de financiering van A-Z voor u. Voor de startende belegger heb ik alleen een ingang bij RNHB en voor de professionele belegger heb ik bij elke financier/bank mijn aanstelling. De startende belegger betaalt 1% van de te verstrekken hoofdsom met een minimum van € 2.950. U heeft alleen mij als aanspreekpunt! Tevens heb ik erg goede contacten met alle banken en financiers waardoor ik vaak snel duidelijkheid voor u heb zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Voeg je koptekst hier toe

Kan ik zelf een taxateur kiezen als ik een pand op het oog heb?

Nee helaas kan dit niet (altijd). Elke bank of financier werkt met een eigen lijst met taxateurs die voor hen mogen taxeren. Laten we samen afstemmen welke partij het meest passend voor u is en de hoogste slagingskans heeft zodat u niet onnodig taxatiekosten hoeft te maken.

Voeg je koptekst hier toe

Is er een maximale hoogte hoe hoog mijn aanvraag mag zijn?

Juliet Postma vastgoedfinanciering behandelt een aanvraag van 100k maar ook enkele miljoenen, van een maximale hoofdsom is geen sprake.

Voeg je koptekst hier toe

Wanneer ben ik afsluitkosten verschuldigd?

Ik breng voor zowel de startende als professionele belegger afsluitkosten in rekening wanneer er een definitieve offerte tot stand komt. Ook als u deze onverhoopt toch besluit niet te tekenen. Indien er geen offerte tot stand komt bent u mij niks verschuldigd aangezien ik no cure no pay werk. De startende belegger dient een dienstverlengingsdocument te ondertekenen waarin eventuele opstartkosten genoemd staan.

Voeg je koptekst hier toe

Wat zijn de afsluitkosten?

Ik reken voor de professionele belegger dezelfde kosten die u zou betalen als u de aanvraag rechtstreeks bij de betreffende bank of financier indient of eventueel lager. Mijn minimumtarief is € 2.950. Bij terugkerende klanten of grote aanvragen zijn de afsluitkosten maatwerk en per aanvraag door mij te bekijken. De startende belegger betaalt 1% van de te verstrekken hoofdsom met een minimum van € 2.950.

Voeg je koptekst hier toe

Welke type panden worden gefinancierd?

Woningen, appartementen, kamerverhuur, combinatiepanden, winkels, kantoorpanden, bedrijfspanden en horecapanden behoren tot de financieringsmogelijkheden.

Voeg je koptekst hier toe

Welke banken en financiers behoren tot de mogelijkheden?

Bij elke bank of financier kan ik een aanvraag voor u indienen. Ik ben een onafhankelijk intermediair en heb met elke partij goede contacten en/of mijn aanstellingen.

Voeg je koptekst hier toe

Kan ik ook een eigen woning bij Juliet Postma vastgoedfinancieringen aanvragen?

Ik ben een specialist in het regelen van financieringen voor verhuurd vastgoed. Voor particuliere hypotheken verwijs ik u graag door naar goede contacten in mijn netwerk, maar behandel ik deze niet zelf.

Voeg je koptekst hier toe

Kan ik alleen maar vastgoedfinancieringen aanvragen bij Juliet Postma vastgoedfinancieringen?

Ja! Ik geloof namelijk in expertise. En aangezien ik >15 jaar werkzaam ben in het financieren van verhuurd vastgoed ben ik overtuigd dat ik u hier goed mee kan helpen. Vastgoedfinancieringen hebben mijn focus, heb veel contact met banken en financiers waardoor ik goed op de hoogte ben van hun processen, beleid en mogelijkheden.

Voeg je koptekst hier toe

Heb ik altijd een taxatierapport nodig bij het aanvragen van een financiering?

Ja! Elke bank of financier waar ik mee werk vraagt op voorhand een taxatierapport op en gaat pas met de aanvraag aan de slag als deze compleet is en voorzien van alle opgevraagde stukken waaronder dus ook een taxatierapport van een taxateur waar zij zaken mee doen.

Voeg je koptekst hier toe

Ik wil een aanvraag bij jou doen, hoe gaat dat precies in zijn werk?

Leuk! Ik ga graag voor u aan de slag. We kunnen een persoonlijke afspraak maken om de aanvraag door te spreken? Maar u kunt mij ook vast de meest gangbare stukken vast mailen zodat ik de aanvraag kan beoordelen op haalbaarheid. Nadat ik de haalbaarheid heb beoordeeld bepalen we samen bij welke bank of financier de slagingskans het grootst is zodat u een taxatie kan laten uitvoeren. Nadat ik alle stukken ontvangen heb kan ik de aanvraag indienen bij de betreffende partij. En dan is het wachten op de uitkomst, want de bank of financier is uiteindelijk de fiatterende partij en komt dan hopelijk snel met een offerte. 

Voeg je koptekst hier toe